De Ardennen: unieke natuurpracht!

Je hoeft helemaal niet ver te reizen om prachtige landschappen en spannende activiteiten te ontdekken. Uiteraard kun je in Vlaanderen prachtige dingen zien en doen. Maar ook de Ardennen, gelegen in het zuidoosten van België, zullen je aangenaam verrassen.

In de Ardennen kun je uren wandelen door de uitgestrekte bossen en valleien, waar je volop kunt genieten van de rijke fauna en flora. Als ervaren wandelaar kun je deze bossen makkelijk in je eentje verkennen. Ben je niet zo’n doorgewinterde wandelaar, dan kun je ook een van de vele wandelroutes volgen. Er bestaan al routes met wandelingen van 5 km.

Andere activiteiten dan wandelen

Van een tocht op de Ourthe, de Semois, de Lesse, de Maas of een van de vele andere rivieren die door het landschap meanderen zul je zeker genieten. Door een rustig kanotochtje tussen de vele valleien zal alle stress meteen van je afvallen.

Wil je het iets spannender, dan kun je er aan rafting doen. Nog nooit eerder op een kolkende rivier de adrenaline door je lijf voelen gieren? Dan kun je het er leren! Ben je al verslaafd aan de adrenalinekick die je krijgt wanneer je je een weg door een rivier probeert te banen? Er zijn ook heel wat rivieren waarop je als ervaren rafter terecht kunt.

Ook de vele grotten in de Ardennen zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Tijdens zo’n bezoek waan je je meteen in de oertijd. De meest bekende grotten waar je spannende avonturen kunt beleven zijn de grotten van Han, de grotten van Hotton en de grotten van Remouchamps.

Uiteraard wil je deze mooie herinneringen mee naar huis nemen. Vergeet dus vooral geen foto’s te nemen. Wil je ook thuis optimaal van deze pracht genieten, laat je foto’s dan afdrukken. Breng hiervoor eens een bezoekje de website BGAstore. Je vindt er tal van mogelijkheden om je exclusieve foto’s af te drukken als poster.

Een behang met bloemetjesprint is leuk, maar nog veel leuker is een zelfgemaakte foto waarmee je de muur van je woonkamer bekleedt. Toch liever een klassiek behang? Dan zijn de unieke lijsten op de website een andere optie. Je kunt ze makkelijk online in verschillende groottes en kleuren bestellen. Voor het slapen gaan nog even een blik werpen op een ingelijste foto van een rustig landschap die op je nachtkastje staat, zal je meteen naar dromenland brengen.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *