Op vakantie naar het Franse Étretat

Weet je al waar jij je zomerse vakantiedagen zult doorbrengen? Wil je genieten van zon, zee en strand, maar niet te ver reizen? Misschien is Oostende aan de Vlaamse kust dan een goed idee, of wat dacht je van de Normandische kustplaats Étretat?

Versier je woning met zee-en-strand behang

Helaas zul je nog enkele maanden moeten wachten voordat het zomer is. Maar je kunt alvast in de zon, zee en strand stemming komen door veranderingen aan te brengen in je woning. Je zou bijvoorbeeld een hele wand in je woonkamer en/of in je slaapkamer kunnen behangen met een heus zee-en-strand behang dat bij wallpassion te koop is. Bezoek daartoe de webwinkel wallpassion en ontdek de verschillende varianten van het zee-en-strand behang. De kans is groot dat je een fraai behang vindt dat bij jou in de smaak valt.

De kliffen van Étretat en andere bezienswaardigheden

Naast zon, zee en strand is er natuurlijk veel meer te beleven in de omgeving van Étretat. Langs de kust zie je de magnifieke krijtrotsen, waaronder de wereldberoemde olifantenrots (te zien op de foto’s bij dit artikel) met daarnaast l’Aguille, een eenzame rots die 70 meter boven de zee uitsteekt. Mogelijk verkopen ze bij wallpassion behang met daarop de kliffen van Étretat.

Ook ‘Les Jardins d’Étretat’ zijn een bezoek waard. Deze fraaie tuinen, waarin diverse sculpturen te bewonderen zijn, zijn gelegen op een klif. Tot slot kun je overnachten in hotel Manoir de la Salamandre, een eeuwenoud gebouw dat ooit in het nabijgelegen Lisieux geconstrueerd werd, maar in 1912 verplaatst is naar Étretat.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *