Energiezuinig tijdens je vakantie

Wanneer je een aantal dagen op vakantie wilt gaan, dan is de kans groot dat je een knus vakantiehuisje gaat boeken. Of je kiest ervoor om te gaan kamperen. Beide opties hebben hun charmes, dus misschien vind je het moeilijk om een keuze te maken. Houd er rekening mee dat de huurprijzen van sommige vakantiehuisjes exclusief het energieverbruik zijn. Dat houdt in dat je de energierekening na afloop van je vakantieperiode dient te voldoen.

We leven momenteel in dure tijden: de voedsel- en energieprijzen zijn enorm gestegen en de meeste mensen zijn dan ook energiezuinig gaan leven om de energierekening zo laag mogelijk te houden. Bedrijven als https://tibber.com/nl kunnen ons hierbij van dienst zijn. Misschien heb je nog nooit gehoord van Tibber. In dat geval is het beslist raadzaam om eens een kijkje te nemen bij https://tibber.com/nl, waar je kunt lezen hoe je je stroomverbruik kunt verminderen, ook tijdens je vakantiedagen in binnen- of buitenland!

Vergeet dus niet een dikke wollen trui of een echte IJslandse lopapeysa mee te nemen als je op vakantie gaat, want ‘s avonds kan het flink afkoelen, zelfs al is het overdag warm. Wanneer je warm aangekleed bent is de behoefte aan externe warmtebronnen minder groot en dat scheelt natuurlijk enorm in de kosten. Bovendien zou je kunnen overwegen om minder vaak je kleding te wassen, minder vaak te douchen en om de afwasmachine – indien aanwezig – niet te gebruiken.

Vakantie in buurlanden

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *