Het beste eten en drinken in Londen

In Londen kan je voor een klein bedrag lunchen met ‘fish and chips’, en vettige ‘pies’, maar als je bereid bent om wat meer uit te geven dan de gemiddelde toerist, gaan er meer culinaire deuren voor je open.

Een eersteklas cocktailbar bezoeken

De bar van London’s Playboy Club wordt gerund door Salvatore Calabrese, zelfverklaard ‘cocktailloog’. En voor een glaasje teut moet je hier diep in de buidel tasten. De cocktails in deze club worden gemaakt met oude en exclusieve sterke dranken, wat de prijs uiteraard nogal opdrijft. De duurste cocktail in het assortiment wordt gemaakt met drank uit de 18e eeuw. Hoe die smaakt? Dat weet je als je zin hebt om £5.500 op de bar te leggen. Laat ons even weten of je drankje het geld waard was?

Een hapje eten bij een goed restaurant

Wil je wel eens weten hoe een ‘prakkie’ van meester-kok Gordon Ramsay nou eigenlijk smaakt? Kom het proeven in zijn restaurant in Chelsea. Maar houd er wel rekening mee dat een driegangendiner voor twee een prijskaartje van zo’n £300 met zich meebrengt. Voor dat geld heb je trouwens nog niets gedronken. En er zijn andere restaurants in Londen met Michelinsterren, zoals Helen Darroze en Le Gavroche, waar je voor dezelfde bedragen dineert.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *