De grootste steden van de VS

Wil je de grootste steden van de USA bezoeken? Dan moet je hier wezen op je citytrip langs de oostkust.

New York

De grootste stad van de VS, die je minimaal eenmaal in je leven bezocht moet hebben. Verdwaal in de wirwar van bekende straten en enorme wolkenkrabbers van ‘The Big Apple’, bezoek de exclusieve bars, de geweldige restaurants en delicatessenwinkels. Een wandeling door Central Park en een bezoek aan het Vrijheidsbeeld mogen tijdens je bezoek natuurlijk ook niet ontbreken.

Washington D.C.

In Washington D.C. voel je de macht en de ambities van Amerika. De stad is rustiger en opener dan het drukke New York. Hier neem je natuurlijk een kijkje bij het Witte Huis, het Capitool en de bekende monumenten van de hoofdstad. Er zijn leuke winkels en uitgestrekte parken, en ook attractieparken en majestueuze hotels.

Philadelphia

‘Philly’ is één van de alleroudste steden van het land en staat vol met prachtige gebouwen – van 17e-eeuwse pakhuizen tot moderne hoogbouw. Voor een stad met anderhalf miljoen inwoners is Philadelphia opvallend groen. Ook zijn er veel goede restaurants en fastfoodtentjes. Mis de lokale specialiteit, de Philly Cheese Steak niet: een broodje barstensvol gesneden rundvlees en kaas.

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *